Join us for our first ever Institute

Retreat-graphic

Learn how to make change happen at the Indivisible Springfield 2018 Institute

Saturday, June 2, 2018 | 9 a.m.-4 p.m. | First United Church of Christ, 2000 E. High St., Springfield, Ohio

Please join us for our first ever Indivisible Springfield Institute retreat! This retreat is based on the Indivisible Midwest Regional Institute held in Columbus in February.

This day-long training will deepen your organizing skills and provide structured opportunities to practice new things. You’ll learn about organizing, the story of Indivisible, plans for this year’s all-important midterm elections, how to set goals, develop strategies and tactics to meet those goals, and much more.

You’ll walk away with new ideas for collaboration and specific action plans. It is our hope that you can use this training to celebrate and share our success with your fellow Indivisible Springfield members and gear up for the work we have ahead of us in the new year. We hope to see you there!

How to Register

Registration deadline: June 1, 2018, 2:30 p.m.

Registration Fee: $10 (Payable at the door)
Lunch will be provided.

Cancelation policy: If you are unable to attend the retreat please email Bradley Minerd at Bradley.minerd@icloud.com by Friday, June 1st at 2:30 pm.

Register Here

 

Institute Agenda

9:00 a.m. 15 min Sign-in
9:15 a.m. 10 min Intro, Welcome & Norms
9:25 a.m. 15 min Story of Indivisible
9:40 a.m. 30 min What is Organizing?
10:10 a.m. 15 min BREAK
10:25 a.m. 25 min 435 Overview
10:50 a.m. 40 min
(20 min ea.)
Breakouts: Policy & Ambassador Training
11:30 a.m. 60 min Story of Self, Public Narrative
12:30 p.m. 60 min LUNCH
1:30 p.m. 30 min Visioning Exercise
2:00 p.m. 30 min Goals
2:30 p.m. 30 min Strategy
3:00 p.m. 30 min Tactics and Planning
3:30 p.m. 15 min BREAK
3:45 p.m. 30 min Recruitment
4:15 p.m. 15 min Debrief and Close